HR EN
O NAMA
HD Consulting je boutique savjetnička tvrtka specijalizirana za hotelsku, turističku i industriju slobodnog vremena. Naša su rješenja posebno prilagođena zahtjevima svakog pojedinog klijenta te smo stoga optimalni izbor za niz klijenata javnog i privatnog sektora. Osiguravamo integralna rješenja tijekom cjelokupnog životnog ciklusa projekta, pružajući podršku našim klijentima u procesu donošenja odluka u pogledu bilo kojeg strateškog, regulatornog, organizacijskog, upravljačkog, financijskog ili marketinškog pitanja.
HD Consulting klijentima iz privatnog i javnog sektora jamči profesionalnost, stručnost i posvećenost na putu ka uspjehu – pri planiranju i razvoju najkompleksnijih razvojnih projekata, izradi tržišnih i financijskih studija isplativosti, odabiru operatora, upravljanju imovinom, operativnom savjetovanju, vrednovanju, kao i u projektima destinacijskog i marketinškog planiranja.
S preko 75 godina kumulativnog osobnog iskustva, primjenjujemo cjelovita i inovativna rješenja koja osiguravaju dodanu vrijednost hotelskim, turističkim i destinacijskim projektima. Naši resursi i jedinstvena posvećenost svakom projektu pomažu našim klijentima u stvaranju vrijednosti i minimiziranju rizika, budući da prepoznajemo posebnost i jedinstvenost svake pojedine poslovne situacije u kojoj se naši klijenti mogu naći.
OBEĆANJE KLIJENTIMA
Obvezujemo se prema projektima i imovini naših klijenata ponašati kao da su naši vlastiti. Za nas, profesionalnost nije samo ispunjavanje rokova i izrada izvještaja – mi dajemo sve od sebe da svakom od naših klijenata osiguramo istinsku posvećenost, kreativni pristup i ugodnu poslovnu suradnju.
NAŠE VRIJEDNOSTI
INTEGRITET
S našim klijentima izgrađujemo otvorene i prijateljske dugoročne odnose. Istinski i strastveno se posvećujemo pronalaženju optimalnih rješenja u korist naših klijenata.
LJUDI
U uvjerenju da su ljudi osnovni pokretač i razlog uspjeha svakog poduzeća, kontinuirano razvijamo kulturu suradnje i podržavajuće okruženje. Želimo biti prepoznati kao jedan od poželjnih poslodavaca.
ZNANJE
Profesionalnost, inovacija i kreativnost su temelj našeg poduzeća: kontinuirano unaprjeđujemo naš pristup i procese. Godine iskustva su pridonijele našem razumijevanju i kompetentnosti.
CLOSE
HOME
O NAMA
USLUGE
TIM
KONTAKT
HR  |  ENG